2011-es naptár: szeptember / 2011 calendar: september

Októberbe léptünk a mai napon, és engem is elkapott már az őszi hangulat. Imádom ezt az évszakot, amikor már a fákon szép színesek a levelek, még süt a napocska, de már olyan őszi illata van a levegőnek. Határozottan az ősz a kedvenc évszakom.
Ahogy az elmúlt hetekben olvasgattam a blogokat, rá kellett jöjjek, hogy ez az ősz imádat tulajdonképpen minden művész lelkű embernél jelen van. Szinte kivétel nélkül minden ilyen beállítottságú ember legkedvesebb évszaka az ősz (persze nyugodtan javítsatok ki, ha tévednék, ez lehet, hogy csak az én megfigyelésem).

Ilyenkor elkap az ihlet, és rajzolok, festek, dekorálom a lakást, vagy éppen már karácsonyra vagy az új évre okoskodok ki valamit.

Mostanában már a 2011-es naptárat készítgetem, erről egy illusztráció, egy magyar, és egy angol nyelvű verzió képei láthatók itt:
 
Today is the first day of october, and I feel myself so inspired by autumn. Yes, my favourite season is autumn! I realized reading art blogs all over the internet that creative people are in love with autumn.
These days I am really inspired by autumn and I make paintings, drawings, decorate our flat, or make some creative stuff for Christmas, New year.
Recently I am working on a 2011 calendar, above you can see hungarian and english version of September. 

2 megjegyzés:

Reni írta...

Nagyon szép! Tetszik a színe, a formája! úgy egy az egyben az egész!

Kiko írta...

Örülök, hogy tetszik! Jön majd a folytatás, a többi hónap, remélem, majd az is fog :)

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online