Facebook és Twitter logótervek Halloween-re / Halloween logo designs for Facebook and Twitter

Van a neten valahol egy honlap, ahol sok-sok designer a világ minden részéről azon fáradozik, hogy a megrendelőknek a számukra legmegfelelőbb logót készíthessék el. A megrendelők, versenyek keretein belül, több száz verziót kapnak egy logóra a designer-ektől, és nekik már csak annyi a dolguk, hogy a számukra legmegfelelőbbet kiválasszák.

A honlap designer-ei közé tartozok én is, és nagyon élvezem a dolgot, mivel rengeteg lehetőséget ad az embernek, és egyben sokat tanulhatunk egymástól mi, a világ minden tájáról összegyűlt alkotók. :)

Most Halottak napja és az amerikai Halloween közeledtével a Logomyway indított két versenyt (Halloween-es logó tervezésére a Facebook és a Twitter számára), hogy egy kicsit a designerek is szórakozhassanak.

A szórakozás megvolt, az eredményét, azaz az általam készített terveket itt, a szöveg alatt láthatjátok.
Már csak a végkifejlet van hátra, mégpedig, hogy melyik design nyeri el leginkább a közönség tetszését. Ezt pedig egy szavazással lehet a legjobban kideríteni ugyebár.

Ha van kedved megnézni a többi designer sok-sok kreatív logóterveit, kattints az alábbi két linkre és máris szavazhatsz a Neked legjobban tetsző design-ra (1 csillag - NEM JÓ; 5 csillag - NAGYON JÓ):

Facebook Halloween Logó Szavazás

Twitter Halloween Logó SzavazásThere is a great website - somewhere in the net - where hundreds of designers from all over the world do their bests to give clients that logo they really dream of. Clients get a lot of versions to a logo (during a contest) from which they can choose that one they really like.

I am the part of this great community and I really love it, because it gives so many opportunities to designers meanwhile we can learn a lot from each other. :)

Now - when Halloween is coming - Logomyway started two contests (Facebook and Twitter Halloween logo design contests) just to have fun for the designers.

It really was a great fun! You can see the logo designs made by me above.
There is only one thing left: which designs like the audience the best. To find it out there is the opportunity for voting in the site.

If you'd like to see all the creative entries from other designers too, just click on the links below and you can also vote for the design you like the best:

Vote for Facebook Halloween Logo Design Contest 

Vote for Twitter Halloween Logo Design Contest 

3 megjegyzés:

superhappyjohi írta...

nagyon cuki az ijedt madárka! :)

Krisztina írta...

szavaztam, és imádlak , puszi

Kiko írta...

Köszönöm! :) Puszi!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online